Home JABLANICA JABLANICA / Policiji dobrovoljno predao jedan džoint

JABLANICA / Policiji dobrovoljno predao jedan džoint

1410

U izvještaju o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU Konjic za period od 22. 07. do 29. 07. 2024. godine, navodi se da je u oblasti kriminaliteta evidentirano 17 krivičnih djela: 10 na području PS Konjic, 5 na području PS Jablanica i 2 na području PS Prozor.

Evidentirano je 6 saobraćajnih nezgoda: 3 na području PS Konjic (1 osoba zadobila teže tjelesne povrede), 2  na području PS Jablanica  i 1 na području PS Prozor, piše radiokonjic.

Javni red i mir narušen je 9 puta, 4 puta na području PS Konjic, 4 puta na području PS Jablanica, i 1 na području PS Prozor.

26. jula 2024. godine J.A., 1989. godište iz Jablanice prijavio je da mu je u toku noći iz neregistrovanog vozila koje je bilo parkirano ispred porodične kuće u Doljanima otuđena motorna testera.

Po akciji pojačane kontrole saobraćaja službenici odjeljenja krivične policije PU Konjic i PS Konjic su u prostorije PS Jablanica doveli lice B.I. 1983. godište iz Jablanice koji je samovoljno predao jednu cigaru koja svojim izgledom  asocira na zeljastu materiju opojnu drogu marihuanu koja je izuzeta uz potvrdu o privremenog izuzimanju.

 

 

Facebook Comments Box