Home SPORT Salihamidžić se pomirio sa suprugom Esther, zajedno se pojavili na Oktoberfestu

Salihamidžić se pomirio sa suprugom Esther, zajedno se pojavili na Oktoberfestu

791

Legendarni bh. nogometaš Hasan Salihamidžić snimljen je na Oktoberfestu gdje se sjajno provodio sa djecom, ali ovoga puta za razliku od ranijih izdanja, s njima je bila i Hasanova supruga Esther.

U maju 2022. godine objavljeno da se bivši bh. reprezentativac rastao od dugogodišnje supruge Esther Copado, iako razvod nikada službeno nije potvrđen, te se u međuvremenu nisu mogli vidjeti skupa u javnosti.

Ipak, ovoga puta bilo je drugačije. Hasan je vidno sretan i zadovoljan pozirao fotografima sa suprugom, što je jasan znak da su se pomirili.

Hasan i Esther su se vjenčali 2007. godine, a zajedno su bili od 1994. godine kada su se i upoznali.

Istovremeno, njegov zet i bivši nogometaš Francisco Copado u izjavi za Sport 1 najavio je da se Hasan spreman za povratak u nogometne vode nakon otkaza u Bayernu koji je dobio u maju 2023. godine.

Braco je spreman za novi zadatak. Očigledno je da mnoge stvari ne dolaze u pitanje. Ako ste bili sportski direktor u Bayernu, nije tako lako da se ukaže mnogo sličnih prilika. Ali, on ima uzbudljiv životopis i odličan je momak. Braco se uklapa svuda i bio bih sretan da uskoro ponovo ima uzbudljiv posao”, kazao je Copado.

Copado je dodao da je naprasni odlazak iz Bayerna mnogo povrijedio Hasana.

“Otkaz u Bayernu je zaista povrijedio Hasana. Toliko je dugo igrao za ovaj klub i dugo je imao odgovornost, bila je to jedna posebna ljubav. Naravno da takav rastanak boli”, rekao je Copado, dodavši da je tim više Salihamidžićeva zasluga što nikada nije javno govorio o tome.

Salihamidžić je za našu reprezentaciju odigrao 43 utakmice i postigao 6 golova.

Facebook Comments Box