Home VIJESTI BIH Kraj drame u Nevesinju: Policajci ubili migranta koji je bacao bombe i...

Kraj drame u Nevesinju: Policajci ubili migranta koji je bacao bombe i pucao iz napuštene kuće

118

Lice koje se zatvorilo u napuštenoj kući u mjestu Zovi Do na području Nevesinja i pucalo iz vatrenog oružja je likvidirano, potvrđeno je za ATV.

– Lice koje je pucalo na policijske službenike iz napuštene kuće u selu Zovi Do je likvidirano oko 23:00 sati od strane policijskih službenika PU Trebinje – potvrđeno je u PU Trebinje.

Ranije je isto lice bailo bombu i pucalo na lokalne stanovnike i tom prilikom je jedan mještanin lakše ranjen. Ranjeni mještanin je Mitar Grahovac.

Podsjećamo, u nevesinjskom selu Zovi Do, zaseok Piragići, migrant je zauzeo napuštenu kuću, pucao iz najvjerovatnije, automatske puške i puške M-48, te bacio dvije bombe na mještane i policiju, piše RTRS.

Kako piše RTRS, migrant je prije nekoliko dana jednom od mještana ukrao ovcu, da bi ga danas i fizički i oružano napao, nakon čega je napadnuti mještanin pozvao policiju.

Kako saznaje ATV, niko od policajaca nije povrijeđen tokom akcije.

Iz policije su se ranije oglasili i naveli da su policijski službenici Policijske stanice Nevesinje i Jedinice Žandarmerije Policijske uprave Trebinje u mjestu Zovi Do, na području Nevesinja, blokirali širu lokaciju i objekat u kojem se nalazi nepoznato lice koje puca iz vatrenog oružja.

– Lice ne želi da komunicira na engleskom jeziku sa policijskim službenicima – rečeno je u PU Trebinje.

Facebook Comments Box