Home VIJESTI CRNA HRONIKA DETALJI TRAGEDIJE NA JABLANIČKOM JEZERU Maloljetnik iz Saudijske Arabije utopio se pred...

DETALJI TRAGEDIJE NA JABLANIČKOM JEZERU Maloljetnik iz Saudijske Arabije utopio se pred očima porodice

209

Maloljetnik (16) iz Saudijske Arabije utopio se sinoć na Jablaničkom jezeru, a kako doznaje hercegovina.info sve se dogodilo pred njegovom obitelji koja je bila na mjestu nesreće.

Maloljetna osoba iz Saudijske Arabije A. E. S. koja je rođena 2008. godine izgubila je život na Jablaničkom jezeru u mjestu Radešine na području općine Konjic. Mrtvozornik je na mjestu nesreće je proglasio da je smrt nastala utapanjem. U tom trenutku na lokalitetu je bila višečlana obitelj iz Saudijske Arabije, a maloljetni A. E. S. utopio se pod nesretnim okolnostima. Do tragičnog događaja je došlo u večernjim satima, a očevid je obavljen pod nadzorom dežurnog tužitelja”, kazali su za hercegovina.info iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

Podsjetimo, Gorska služba spašavanja ‘Prenj’ jučer je zaprimila dojavu da se u Jablaničkom jezeru utopio maloljetnik i da ekipa na čelu sa županijskim tužiteljem traži pomoć ronioca u traženju tijela.

Podsjetimo, Gorska služba spašavanja ‘Prenj’ jučer je zaprimila dojavu da se u Jablaničkom jezeru utopio maloljetnik i da ekipa na čelu sa županijskim tužiteljem traži pomoć ronioca u traženju tijela

Na mjesto utapanja je izašao ronilački tim GSS Prenj te nakon što su locirali moguće mjesto gdje se nalazi utopljenik, iz drugog zarona su pronašli tijelo na dubini od oko pet metara.

Tijelo je izvučeno na obalu i predano očevidnoj ekipi na daljnjii rad.

Facebook Comments Box