Home JABLANICA Saobraćajna nesreća kod Zdrave Vode, jedna osoba teško povrijeđena

Saobraćajna nesreća kod Zdrave Vode, jedna osoba teško povrijeđena

552

Za protekla 24 sata (19/20.9.2024.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanskog kantona registrovana je 1 prijava i to na području Konjica.

Iz oblasti javnog reda i mira nije bilo registrovanih prekršaja                                              

Iz oblasti bezbjednosti saobraćaja registrovano je 10 saobraćajnih nezgoda; na području Mostara 5na području Konjica 2, na području Čitluka 1, na području Jablanice 1 i na području Čapljine 1. Jedno je lice zadobilo teške tjelesne povrede, četiri lica lake tjelesne povrede.

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

  • 19.9.2024. godine, u 16,25 sati, dogodila se saobraćajna nezgoda u Jablanici, na lokalitetu Zdrava Voda, u kojoj su učestvovali M.L. (1966) iz Jablanice s vozilom marke Fiat Bravo i Š.Š. (1957) s vozilom marke VW Transporter. Teške tjelesne povrede zadobio je vozač M.L., dok su lake tjelesne povrede zadobili vozač Š.Š. i putnici u njegovom vozilu J.P. (1990) iz Jablanice i N.H. (2004) također iz Jablanice. Do 17,50 sati saobraćaj se na navedenoj cesti odvijao naizmjenično jednom trakom, nakon čega je normalizovan. Upoznat nadležni tužilac, izvršen uviđaj.
Facebook Comments Box