Home DRUŠTVO PARK HOTEL & SPA VRAĆA TURIZAM U GRAD

PARK HOTEL & SPA VRAĆA TURIZAM U GRAD

568
0

PARK HOTEL & SPA je svoja vrata otvorio pod novim imenom i s novim vlasnikom. Na oduševljenje lokalne zajednice ali i velikog broja zadovoljnih posjetitelja, redizajnirani hotel je i službeno počeo sa radom. Tako, već sada svi posjetitelji mogu uživati u potpuno novim sadržajima koje nudi redizajniran objekt.

Riječ je o pravom gradskom hotelu, koji je u potpunosti integriran u život stanovnika Jablanice. Hotel svojim gostima nudi veći broj soba i apartmana, konferencijske dvorane, malu kafeteriju za brzu kaficu, restoran, gradsku kafanu za duža sjedenja i vinoteku za druženja. Upotpunjen je i spa zonom, te turističkom agencijom.

Turizam visoko na listi prioriteta

Upravo je turizam jedan od razloga koji je motivirao menadžment firme ”Babić” d.o.o da napravi sasvim novu pozitivnu priču u Jablanici.

“Jablanica neće više biti samo usputna stanica i “stop” mjesto za pojesti naše poznato meso. Nudimo dovoljno razloga da se turisti zadrže u našem hotelu i Jablanici, ali i da naši sugrađani imaju svoje gradsko mjesto sastanaka i druženja. Sretni smo jer smo ugostili prve inostrane goste u obnovljenom objektu, a sigurni smo da je to samo početak ove turističke priče ”, rečeno je iz menadžmenta ”Babić” d.o.o.

Da bi PARK HOTEL & SPA ostao urezan u sjećanje svim posjetiteljima, vrijedni tim arhitekata je posebno brinuo o interijeru. Tako su gradski park i hotel uvezani u jedinstvenu cjelinu, te su elementi parka prenešeni na interijer.

Jablanica – savršeno mjesto za odmor

Rekonstruiran objekt je odlična polazna točka za posjetiti Muzej ”Bitka za ranjenike na Neretvi” ili otići do Parka prirode ”Blidinje”. Okružena planinama Prenj i Čvrsnica, te jezerima Jablaničko i Grabovičko – Jablanicu čini savršenim mjestom za odmor.

Takvo mjesto za odmor, moguće je unapređivati samo sa domaćim ljudskim resursima, mišljenja je nova vlasnička struktura. Podsjećamo,  nekadašnji jugoslavenski predsjednik Josip Broz Tito bio  je na otvorenju hotela davne 1978. godine.

Od tada,  hotel je postao centar svih bitnih događanja u Jablanici i unaprijedio je kulturu gradskog života.

Hotel je nedavno kupio ugledni jablanički privrednik Amil Babić i odmah pokrenuo proceduru oživljavanja poslovanja, što je odmah na startu donijelo rezultate.

p

Facebook Comments Box