Home SPORT USPOSTAVLJENA SARADNJA FK TURBINE & FK VELEZ-a

USPOSTAVLJENA SARADNJA FK TURBINE & FK VELEZ-a

561
0

Fudbalski klub Turbina iz Jablanice novi je partner Rođenih. Čelnici kluba koji trenutno nastupa u Drugoj ligi Federacije BiH – grupa Jug obavili su sastanak s predsjednikom FK Velež Senadom Keveljom i članovima Upravnog odbora Anelom Demićem i Adnanom Frenjom, preciziravši detalje i smjernice buduće saradnje.

 

Prvi korak bio je današnji trening Rođenih na stadionu “Salem Halilhodžić“ na kojem će naši prvotimci ubuduće često trenirati, do završetka radova na rekonstrukciji terena na stadionu u Blagaju.

 

“Turbina je jedan od bratskih klubova sa kojim moramo sarađivati. Saradnja će kao i u drugim primjerima biti na obostrano zadovljstvo. Na usluzi nam je još jedan kvalitetan teren. Jablanica je oduvijek rasadnik fudbalskih talenata, od kojih su u prošlosti brojni nosili dres našeg kluba. Današnjem sastanku prisustvovao je i brat legendarnih Salema i Vahida Halilhodžića – Eno, kao i ugledni privrednik iz Jablanice i član Skupštine FK Velež Asim Bešić. Znate da smo dosad odlično sarađivali sa Bjelopoljcem, Blagajem, Iskrom iz Stoca, Lokomotivom, tako da ispunjavamo obećanje dato po našem dolasku da ćemo biti uz manje klubove iz našeg grada i gradova u našoj blizini i da ćemo im pomagati i sa njima sarađivati na obostranu korist“, izjavio je predsjednik FK Velež Senad Kevelj

 

Preuzeto sa fkvelez.ba

Facebook Comments Box