Home VIJESTI CRNA HRONIKA Automobil sletio s ceste Detalji nesreće na Žovnici: Od četvero ozlijeđenih troje...

Automobil sletio s ceste Detalji nesreće na Žovnici: Od četvero ozlijeđenih troje je djece

203
0

Djeca su s područja Posušja, a nalazili u automobilu Maserati, švicarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao L.T. navodno su, prema usmenoj izjavi vozača u rodbinskoj vezi.

Prometna nesreća na Žovnici Od četvero ozlijeđenih, troje je djece u nesreći koja se dogodila večeras na cesti Mostar – Široki Brijeg, potvrđeno je za Bljesak.info iz policije. Jedanaestogodišnje dijete inicijala M. B. je zadobio teške tjelesne ozljede, njegova 16-godišnja sestra, L. B. je zadobila ozljede neutvrđenog stupnja, teško je ozlijeđen i trinaestogodišnji I.T. Djeca su s područja Posušja, a nalazili su se u automobilu Maserati, švicarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao L.T. navodno su, prema usmenoj izjavi vozača u rodbinskoj vezi.

Vozač je pod još neutvrđenim okolnostima izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste. Prema prvim informacijama, nakon slijetanja s ceste, vozilo se prevrnulo i zaustavilo nekih 30-tak metara dalje. Navodno je, prema informacijama Dnevnog avaza, dječak koji je zadobio ozljede opasne po život, ispao iz automobila. Kako smo pisali, na mjesto događaja su izašle sve ekipe službi spašavanja, a očevid su obavili pripadnici Policijske uprave (PU) Mostar.

Facebook Comments Box